Inici Biografia Media Discografia Agenda Premsa Contacte

Nascuda a Cáceres. Va obtenir el Títol de Grau Superior de Cant al Conservatori Liceu de Barcelona amb la prestigiosa profesora Carmen Bustamante. Ha realitzat cursos de perfeccionament amb Richard Levitt, Gloria Fabuel, Jordi Domènech, Ana Luisa Chova, Eduardo López Banzo, María Espada, Gerd Türk, Ana María Sánchez, Enedina Lloris, Peter Philips, Carlos Mena, Ángel Soler o Ricardo Estrada.

A l´àmbit de l´oratori, ha destacat com a solista amb la Orquestra de RTVE, la Orquestra de Cadaquès, la Orquestra Simfònica de la Región de Murcia, la Orquestra Barroca Catalana o la Orquestra Santa Cecilia

Ha treballat com a soprano solista de la Compayia Jove d´Ópera del Conservatori Liceu fent amb èxit el rol de Madame Silberklang de L´Empresari de W.A. Mozart i el rol protagonista de Laurette a la opereta Le Docteur Miracle de G. Bizet. També ha interpretat a Belinda a la òpera Dido i Eneas de H. Purcell. Va fer el personatge principal de l´Esperit a la obra músico-teatral Vidas Melódicas, amb gran acolliida de la Casa Reial Espanyola i els mitjans de comunicació nacionals i internacionals.

Ha realitzat diferents recitals de cant i piano per tota la Península Ibèrica. Interesada per les vanguardies, ha realitzat l´estrene absolut de Garten der Lüste, òpera-fluxus de W. Vostell, així com de peces de compositors actuals com Pere Casas, Enric Ferrer i Víctor Estapé.

español english català

Al 2012 va sortir al mercat el seu disc Voleras. Entre seguidilla y bolera (Itinerant Classics) amb música espanyola per a veu i guitarra de principis del segle XIX. Va rebre el premi INJUVE 2012 a la Millor Interpretació Musical Clàssica.

Ha col.laborat regularment amb el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana . el Cor de la Comunidad de Madrid i el Cor i la Orquestra de RTVE sota la batuta de prestigiosos directors com Sir Collin Davis, Ivor Bolton, Michel Corboz, Víctor Pablo Pérez, Antoni Ros Marbà, Juanjo Mena, Carlos Kalmar, José Ramón Encinar, Jan Michael Horstmann, Jordi Casas, Matthias Bamert o Marzio Conti.

A més, ha participat a altres agrupacios professionals com Pygmalion, la Capilla Real de Madrid, Música Ficta & Ensemble Fontegara, La Xantria, La Bellemont, el Cor de Cambra Francesc Valls o el Cor de Cambra de Granollers.

És llicenciada en Història i Ciències de la Música a la Universitat de La Rioja amb menció d´honor al millor expedient de la seva promoció. També és llicenciada en Historia de l´Art a la Universitat de Extremadura. Ha treballat com a Personal Investigador al Departament de Didàctica Musical de la Universitat Autònoma de Barcelona, on ha col.laborat com a personal docent.